Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: 3e jaars HBO stagiair(e) Marketing/Communicatie

Plaatsingsdatum 04-09-2017 Functiecategorie Marketing
Standplaats Rotterdam Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 32 - 40 Salaris -

Rotterdam, 15 augustus 2017

 

Diergaarde Blijdorp is één van Europa’s mooiste dierentuinen. En met 1,5 miljoen bezoekers per jaar één van de best bezochte attracties van Nederland. We bieden onze bezoekers een ontdekkingsreis langs bijzondere dieren en planten uit de hele wereld, in een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving. Diergaarde Blijdorp wil natuur beschermen, herstellen en bewaren en zo veel mogelijk mensen inspireren hetzelfde te doen. Wij doen dit door onze gasten een leerzame, inspirerende natuurbeleving te bieden. Een fijne dag uit vol bijzondere ontmoetingen in een groene omgeving.

Bij ons zorgen naast de dieren, ruim 150 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De communicatie met en educatie van onze verschillende doelgroepen is een belangrijk onderdeel van onze missie. De creatie van inspirerende middelen helpt ons bij het uitvoeren daarvan.

Voor onze vakgroep Marketing, Communicatie en Educatie zoeken we een enthousiaste en creatieve:

 

3e jaars HBO stagiair(e) Marketing/Communicatie

voor 4 of 5 dagen per week

 

Je werkt mee in ons team en krijgt te maken met veel facetten van je opleiding. Een mooie kans om je vakbekwaamheid te vergroten en beroepshouding te ontwikkelen.

 

Stage-taken

Je verricht vakgerichte ondersteunende taken op het gebied van campagnes, rapportages en onderzoek, e.d..

Je assisteert bij het organiseren en uitvoeren van evenementen.

Je bereidt vergaderingen voor en notuleert.

Je wordt betrokken bij een uitdagende beleidsopdracht. Het onder begeleiding uitvoeren van deze beleidsopdracht biedt een goede voorbereiding op je scriptie. Je kunt daarbij meteen je communicatieve vaardigheden versterken en je adviesvaardigheden in de praktijk brengen.

 

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een 3e jaars HBO-student, met studierichting Marketing, Communicatie, Vrijetijdsmanagement of MER en gedurende 4 of 5 dagen per week beschikbaar. Je bent enthousiast, leergierig, oplossingsgericht, flexibel inzetbaar en hebt een hands-on mentaliteit. Je maakt makkelijk contact, kunt goed plannen en organiseren en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

 

Wij bieden

Een veelzijdige en leerzame meewerkstage met goede begeleiding, in een unieke en dynamische omgeving. Extra bijzonder is dat we dit jaar 160 jaar bestaan! Het is een onbetaalde stageplaats vanaf oktober/november 2017 voor 6 maanden.

 

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op diergaardeblijdorp.nl. Wil je meer weten over de stageplaats? Neem contact op met Lianne van Lith via comar@diergaardeblijdorp.nl

 

Solliciteren

We nodigen je van harte uit om te reageren! Mail je motivatie en CV voor 1 november a.s. naar Diergaarde Blijdorp, onder vermelding van stageplaats Marketing/Communicatie via comar@diergaardeblijdorp.nl. Je hoort zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Amusement
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Stage, 3e jaars, HBO, Diergaarde, Blijdorp, 6 maanden, Marekting en Communicatie

Contactgegevens

Contactpersoon Renee Jansen

Vestigingsplaats

Solliciteer