Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Business Controller

Plaatsingsdatum 03-09-2018 Functiecategorie Financieel economisch / Bedrijf...
Standplaats Rotterdam Niveau Manager
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris -
Bij ons zorgen naast de dieren, 200 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door de Directeur-bestuurder en is verdeeld in drie clusters te weten: het cluster Bedrijfsvoering, het cluster Dier & Plant en het cluster Publieksservice. Voor het cluster Bedrijfsvoering zijn wij momenteel op zoek naar een:

                                                                   Business Controller
                                                                     (38 uur per week)

De functie
Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor het continu verder ontwikkelen van het financieel-economisch beleid binnen Diergaarde Blijdorp en de advisering van het management hierover.

Je hebt een uitstekend gevoel voor risicomanagement en processen en procedures met betrekking tot de financiële stromen binnen een organisatie. Je bent binnen Diergaarde Blijdorp verantwoordelijk voor het organiseren van het begrotingsproces en de planning- en controlcyclus. Verder geef je leiding aan de medewerkers van de afdeling Finance & Control en samen zijn jullie verantwoordelijk voor een professionele en doelmatige financiële bedrijfsvoering.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van finance & control of economie. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring als Business Controller.

Je beschikt over een scherp analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden. Je werkt op een gestructureerde en doelmatige manier, bent op de hoogte van wat er in een organisatie speelt en houdt altijd overzicht. Uiteraard onderschrijf je onze kernwaarden: bedrijfsmatig denken en handelen, passie en betrokkenheid, saamhorigheid, flexibiliteit en gastgerichtheid.

Wij bieden
Een unieke omgeving om in te werken, leuke afwisselende werkzaamheden, flexibele werktijden en verloning volgens de Leisure cao. Wij zoeken iemand die de functie verder vorm kan geven. Het betreft, in eerste instantie, een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast.

Reageren
Wil jij ook werken in de mooiste dierentuin van Nederland en pas jij helemaal in bovenstaand profiel? Reageer dan vóór 30 september a.s. We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Financieel economisch / Bedrijfskundig / Financieel Management
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Marieke Los

Vestigingsplaats

Solliciteer