Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Databeheerder / Planner

Plaatsingsdatum 27-09-2018 Functiecategorie Administratie: Data entry
Standplaats Rotterdam Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Op uitzendbasis
Uren 38 Salaris -
Bij ons zorgen naast de dieren, 200 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door de Directeur-bestuurder en is verdeeld in drie clusters te weten: het cluster Bedrijfsvoering, het cluster Dier & Plant en het cluster Publieksservice. Voor het cluster Publieksservice zijn wij momenteel op zoek naar een tijdelijke:

Databeheerder / Planner
(Projectbasis - 38 uur per week)

Als Databeheerder ben je op proactieve wijze bezig met het verwerven, verwerken en beheren van alle data binnen het Publieksservice cluster van Diergaarde Blijdorp. Deze data is nodig voor de diverse analyses gericht op o.a. het zo goed mogelijk voorspellen van de inzetbaarheid van onze flex-medewerkers en de effectiviteit van bijvoorbeeld evenementen. Je bent als Databeheerder verantwoordelijk voor het continue verbeteren van het forecastproces van de personele planning van het Publieksservice cluster en draagt, samen met de Data-analist, zorg voor juiste, tijdige en transparante forecast analyses en rapportages van het cluster Publieksservice.

Na de data-analyse, ondersteun je het management bij de juiste interpretatie van de verkregen cijfers en lever je op basis van deze cijfers een bijdrage aan het vaststellen van de juiste KPI’s en te realiseren jaarplannen.

De data wordt beheert vanuit de afdeling planning en als vanzelfsprekend kun je ook in dit proces bijspringen, daar waar nodig.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau, een passende administratieve opleiding afgerond, en relevante ervaring op het gebied van forecasting en het werken met kengetallen. Er wordt gewerkt met verschillende systemen. Kennis van Ortec planning is een pré. Uitstekende kennis van Excel is een vereiste.

Je bent analytisch sterk, resultaatgericht, communicatief vaardig en kunt goed plannen en organiseren.

Wij bieden
Een unieke omgeving om in te werken, leuke afwisselende werkzaamheden, flexibele werktijden en verloning volgens de Leisure cao. Momenteel worden de benodigde dashboards opgezet. Wij zoeken iemand die hierbij kan ondersteunen door zorg te dragen voor een juiste datastroom vanuit het Publieksservice Cluster. Het betreft daarom een tijdelijke functie voor de duur van een project. Je treedt in dienst bij onze payroll partner Staffable (onderdeel van de Mise en Place groep).

Reageren
Wil jij ook werken in de mooiste dierentuin van Nederland en pas jij helemaal in bovenstaand profiel? Reageer dan vóór 15 oktober a.s. We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Administratie: Data entry
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Marieke Los

Vestigingsplaats

Solliciteer