Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Vakgroephoofd Technische Dienst

Plaatsingsdatum 03-09-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Rotterdam Niveau Manager
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris -
Bij ons zorgen naast de dieren, 200 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door de Directeur-bestuurder en is verdeeld in drie clusters te weten: het cluster Bedrijfsvoering, het cluster Dier & Plant en het cluster Publieksservice. Voor het cluster Bedrijfsvoering zijn wij momenteel op zoek naar een:

                                                            Hoofd Technische Dienst
                                                                   (38 uur per week)

De functie
Als Vakgroephoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de voortgang en de uitvoering van (meer-jaren) onderhoudsplannen binnen Diergaarde Blijdorp. Je beheert en bewaakt de (afdelings-)budgetten van de Technische Dienst en zorgt voor de naleving van de geldende procedures en voorschriften. Daarnaast zorg je voor de juiste bediening van de installaties, gebouwen en elektriciteit. Wanneer er zich een storing voordoet zorg jij ervoor dat deze op efficiënte en effectieve wijze worden opgelost. Dit doe je niet alleen, maar samen met de medewerkers van de vakgroep Technische Dienst waar jij leiding aan geeft. Tevens ben je als Vakgroephoofd Technische Dienst NEN-3140 installatieverantwoordelijke.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in een technische richting (zoals HBO elektrotechniek). Daarnaast heb je minimaal 10 jaar ervaring met leidinggeven in een technische omgeving. Je kunt goed het overzicht bewaren in (te plannen) activiteiten. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een oplossingsgerichte instelling. Je hebt het vermogen om theorie naar de praktijk te vertalen en lost problemen efficiënt en pragmatisch op. Je staat stevig in je schoenen en neemt graag initiatief. Uiteraard onderschrijf je onze kernwaarden: bedrijfsmatig denken en handelen, passie en betrokkenheid, saamhorigheid, flexibiliteit en gastgerichtheid.

Wij bieden
Een unieke omgeving om in te werken, leuke afwisselende werkzaamheden, flexibele werktijden en verloning volgens de Leisure cao. Wij zoeken iemand die de functie verder vorm kan geven. Het betreft, in eerste instantie, een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast.

Reageren
Wil jij ook werken in de mooiste dierentuin van Nederland en pas jij helemaal in bovenstaand profiel? Reageer dan vóór 30 september a.s. We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Marieke Los

Vestigingsplaats

Solliciteer