Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Manager Strategische partnerschappen

Plaatsingsdatum 07-06-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris -
Bij ons zorgen naast de dieren, 200 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door de Directeur-bestuurder en is verdeeld in drie clusters te weten: het cluster Bedrijfsvoering, het cluster Dier en Plant en het cluster Publieksservice.

De afdeling Strategische partnerschappen bestaat uit een Manager- en een Medewerker Strategische partnerschappen en valt direct onder de Directeur-bestuurder. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een:

                                                        Manager Strategische partnerschappen
                                                                         (38 uur per week)

De functie
Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van strategische partnerschappen (zoals de overheid, het bedrijfsleven, stichtingen, fondsen, etc.) met als doel dat Diergaarde Blijdorp nu en in de toekomst beschikt over de gewenste (additionele) financiële middelen voor reguliere en/of specifieke activiteiten.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het opstellen en uitvoeren van het (meer)jaren beleid omtrent strategische partnerschappen;
  • Actief zoeken naar en contact leggen met potentiële waarde creërende relaties met de overheid, het bedrijfsleven en zakenkringen;
  • Initiëren, mede opzetten en laten uitvoeren van (gezamenlijke) acties en projecten met behulp van en/of binnen het relatienetwerk;
  • Verantwoordelijk voor het laten opstellen van proposities voor samenwerkingen en projecten waarin een wederkerig belang centraal staat;
  • Vertegenwoordigen van de Diergaarde in het relevante werkveld, binnen netwerken, in werkgroepen en overlegorganen en bij (potentiële) begunstigers;
  • Ontwikkelen en onderhouden van een duurzaam en voor de Diergaarde waardevol netwerk.

 

Wij zoeken
Een echte netwerker in hart en nieren en een professional met academisch denk- en werkniveau. Je kent de werking van het gemeentelijke en politieke krachtveld in Rotterdam en je weet hoe je een relevant relatienetwerk zowel binnen de politiek en gemeentelijke organisaties als het bedrijfsleven op kunt bouwen. Je hebt overtuigingskracht, bent resultaatgericht en je kunt zowel op tactisch als op strategisch niveau opereren. Daarnaast heb je uiteraard een hart voor de Diergaarde.

Wij bieden
Naast een fantastische uitdaging om Diergaarde Blijdorp te mogen vertegenwoordigen en de belangen van onze prachtige Diergaarde te mogen behartigen, bieden wij leuke, afwisselende werkzaamheden, flexibele werktijden en beloning volgens de Leisure CAO.

Reageren
Wil jij ook werken in de mooiste dierentuin van Nederland en pas jij helemaal in bovenstaand profiel? Reageer dan vóór 1 juli a.s. We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Marieke Los

Vestigingsplaats

Solliciteer