Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Medewerker Dier

Plaatsingsdatum 16-11-2018 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats ROTTERDAM Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 - 0 Salaris Salarisschaal III - Leisure CAO
Bij ons zorgen naast de dieren, 200 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door de Directeur-Bestuurder en is verdeeld in drie clusters. Voor het cluster Dier & Plant hebben wij een vacature voor een enthousiaste:

 

                                                            Medewerker Dier
                                                       (voor 38 uur per week)

  • Je verzorgt dagelijks de dieren binnen jouw gebiedsdeel en maakt hun verblijven schoon.
  • Je bereidt het voedsel, voert en observeert de dieren.
  • Je rapporteert en registreert gegevens over de dieren.
  • Je richt dierenverblijven in en verricht er onderhoud aan.
  • Je assisteert bij transporten en diergeneeskundige activiteiten.
  • Je verstrekt waar gewenst informatie aan onze bezoekers, bijvoorbeeld tijdens publiekspresentaties.

Daarnaast verricht je alle overige voorkomende en ondersteunende werkzaamheden binnen het cluster Dier & Plant. Je werkt onder verschillende klimatologische omstandigheden. Sommige werkzaamheden zijn fysiek zwaar.

 

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een MBO-diploma richting dierverzorging op niveau 3 of 4 en minimaal 2 jaar ervaring met het werken met exotische dieren en het geven van publiekspresentaties. Je bent multi-inzetbaar bij verschillende gebiedsdelen en kunt met iedere diersoort werken. Natuurlijk ben je op de hoogte van de huidige arbo- en milieuwetgeving en veiligheidsregels. Je kunt goed zelfstandig werken en samenwerken in een team. Je bent klantgericht, hebt passie voor je vak en straalt dat ook uit. Je hebt op alle fronten een flexibele instelling en een pro-actieve houding. De Diergaarde is het hele jaar geopend. Het volgens rooster werken tijdens weekenden, enkele feestdagen en speciale Zoomeravonden in een jaar is voor jou vanzelfsprekend.

 

Wij bieden
Een uitdagende functie in een unieke en dynamische omgeving. In eerste instantie wordt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar aangeboden. De Leisure-cao is van toepassing op het dienstverband. De functie is ingedeeld in salarisschaal III. Je ontvangt vele medewerkersvoordelen zoals gratis toegang tot onze prachtige dierentuin en de mogelijkheid tot voordelige toegang bij andere dierenparken voor jou en je gezinsleden. Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenirwinkel.

 

Solliciteren

Wil jij ook werken in de mooiste dierentuin van Nederland en pas jij helemaal in bovenstaand profiel? Reageer voor 1 december a.s. via deze link. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden dierverzorging

Contactgegevens

Contactpersoon Mirte Jeltsema

Vestigingsplaats

Solliciteer