Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Medewerker Plant

Plaatsingsdatum 09-10-2018 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats ROTTERDAM Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Salarisschaal III Leisure-cao
Bij ons zorgen naast de dieren, 200 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door de Directeur-Bestuurder en is verdeeld in drie clusters. Voor het cluster Dier & Plant zoeken wij een enthousiaste:


                                                        Medewerker Plant

                                                        (38 uur per week)


De functie

  • Dagelijks verzorg je al het groen binnen jouw gebiedsdeel.
  • Je verricht alle bijbehorende werkzaamheden zoals spitten, schoffelen, harken, snoeien, zagen, maaien, bemesten, grond aan- en afvoer etc. Ook het zaaien, verspenen, oppotten, verpotten, vervangen en aanplanten van de botanische groen collectie hoort daarbij.
  • Je werkt met machines, verschillende gereedschappen en materialen.
  • Je controleert het groen op ziekten en plagen en werkt met biologische bestrijdingsmiddelen. Je signaleert storingen in klimaat - en watergeef systemen en lost ze op.
  • Je legt groenprojecten aan, assisteert bij het onderhoud van hekwerk, en helpt met het schoonhouden, vegen of aanleggen van paden en wegen.
  • Je assisteert bij alle overige voorkomende en ondersteunende werkzaamheden binnen de vakgroep
  • Waar nodig beantwoord je vragen van onze bezoekers.

Er wordt gewerkt onder verschillende klimatologische omstandigheden. Sommige werkzaamheden zijn fysiek zwaar.

 

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een MBO-hoveniersopleiding afgerond op niveau 3 of 4. Je bent op de hoogte van de huidige arbo- en milieuwetgeving en veiligheidsregels. Liefst heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je kunt goed samenwerken in een team. Je bent klantgericht, flexibel en pro-actief. Je hebt passie voor je vak en straalt dat ook uit. De Diergaarde is het hele jaar geopend. Het volgens rooster werken tijdens een paar weekenden, feestdagen en speciale Zoomeravonden in een jaar is voor jou dan ook vanzelfsprekend.

 

Wij bieden
Een uitdagende functie in een unieke en dynamische omgeving. Eerst wordt een jaarcontract aangeboden. De Leisure-cao is van toepassing op het dienstverband. Het niveau van de functie is ingedeeld in loonschaal III van deze cao met een minimum van € 1.679,66 en een maximum van € 1.995,33 bruto per maand op basis van 38 uur per week. Je ontvangt vele medewerkersvoordelen zoals gratis toegang tot onze prachtige dierentuin en de mogelijkheid tot voordelige toegang bij andere dierenparken voor jou en je gezinsleden. Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenirwinkel.

 

Solliciteren

Wij nodigen je van harte uit om te reageren op deze vacature! Solliciteer voor 30 november a.s. We zien je reactie met belangstelling tegemoet.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Mirte Jeltsema

Vestigingsplaats

Solliciteer