Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Medior Medewerker Educatie

Plaatsingsdatum 29-11-2018 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats ROTTERDAM Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Salarisschaal VII Leisure-cao
Bij ons zorgen naast de dieren, 200 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor deze bijzondere ontmoetingen. Ter uitbreiding van ons team zoeken we voor de vakgroep Marketing, Communicatie en Educatie een enthousiaste:

 

Medior Medewerker Educatie
(voor 38 uur per week)

 

Wat ga je bij ons doen?

  • Je draagt bij aan de invulling van onze visie op educatie voor onze verschillende doelgroepen en producten.
  • Je realiseert in samenwerking met je collega marketing- en communicatiespecialisten aansprekende, impactvolle en effectieve educatieve projecten voor onze dagbezoekers, abonnementhouders, scholieren en partijen.
  • Je ontwikkelt en realiseert educatieve middelen en presentaties, en begeleidt het onderhoud er van.
  • Je voert educatieve campagnes uit.
  • Waar nodig en gewenst help je jouw collega’s, want jij kent alle educatieve activiteiten binnen onze organisatie.
  • Je legt verantwoording af aan het hoofd van de vakgroep.

De taken binnen de vakgroep Marketing, Communicatie en Educatie zijn zeer breed. Dit vraagt om een flexibele instelling als het gaat om schakelen tussen lang lopende projecten en ad hoc werkzaamheden. Geen dag is bij ons hetzelfde!

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt HBO werk- en denkniveau en een passende opleiding afgerond. Bijvoorbeeld op het gebied van Educatie, Museologie en Biologie. Je bent creatief en neemt initiatief. Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van onze verschillende doelgroepen. Je hebt aantoonbare affiniteit met natuurbehoud en duurzaamheid. Je hebt ervaring met de nieuwste technieken om mensen te laten leren door te ervaren. Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt op alle fronten een flexibele instelling en een pro-actieve houding. Diergaarde Blijdorp is het hele jaar geopend en je vindt het dan ook geen probleem om af en toe in een weekeinde of tijdens een avond te werken.


Wij bieden
Een uitdagende functie in een unieke en dynamische omgeving. In eerste instantie wordt een jaarcontract aangeboden. De functie is ingedeeld in salarisschaal VII van de Leisure-cao met een minimum bedrag van €2.344,15 en een maximum bedrag van €2.897,19 bruto per maand op basis van 38 uur per week. Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Je ontvangt vele medewerkersvoordelen zoals gratis toegang tot onze prachtige dierentuin en de mogelijkheid tot voordelige toegang bij andere dierenparken voor jou en je gezinsleden. Bovendien heb je profijt van aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en Zoovenirwinkel.

Solliciteren

Wil jij ook werken in de mooiste dierentuin van Nederland en pas jij helemaal in bovenstaand profiel? Reageer voor 14 december 2018 via deze link. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Mirte Jeltsema

Vestigingsplaats

Solliciteer