Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: P&O Adviseur

Plaatsingsdatum 03-09-2018 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Rotterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 Salaris -
Bij ons zorgen naast de dieren, 200 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door de Directeur-bestuurder en is verdeeld in drie clusters te weten: het cluster Bedrijfsvoering, het cluster Dier & Plant en het cluster Publieksservice. Voor het cluster Bedrijfsvoering zijn wij momenteel op zoek naar een:

                                                                             P&O Adviseur
                                                                            (32 uur per week)

De functie
Als P&O adviseur ben je op proactieve wijze bezig met het verrichten van alle werkzaamheden ten behoeve van de uitvoering van een effectief en consequent P&O beleid binnen Diergaarde Blijdorp. Je bent als P&O Adviseur verantwoordelijk voor een deel van de Diergaarde. Je informeert en adviseert de aan jou toegewezen clusters. Je bent voor de leidinggevenden en het management van jouw clusters het aanspreekpunt en de vraagbaak ten aanzien van alle personele aangelegenheden en ondersteunt hen bij de uitvoering van het P&O beleid. Samen met je collega P&O Adviseur en de P&O Medewerker sta je de medewerkers te woord en geef je uitleg over zaken zoals de inhoud en toepassing van de arbeidsvoorwaarden en cao. Daarnaast ben je continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van de P&O instrumenten.

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau, een opleiding gevolgd in de richting van P&O en minimaal 6 jaar ervaring als P&O Adviseur. Je bent proactief, resultaatgericht, communicatief vaardig en bent in staat om efficiënt prioriteiten te stellen. Je hebt uitgebreide kennis van wet- en regelgeving op het gebied van P&O. Je kan inzoomen in de lijn (of operatie) en overziet gelijktijdig het grotere geheel. Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden, kunt goed samenwerken en organiseren. Uiteraard onderschrijf je onze kernwaarden: bedrijfsmatig denken en handelen, passie en betrokkenheid, saamhorigheid, flexibiliteit en gastgerichtheid.

Wij bieden
Een unieke omgeving om in te werken, leuke afwisselende werkzaamheden, flexibele werktijden en verloning volgens de Leisure cao. Wij zoeken iemand die de functie verder vorm kan geven. Het betreft, in eerste instantie, een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast.

Reageren
Wil jij ook werken in de mooiste dierentuin van Nederland en pas jij helemaal in bovenstaand profiel? Reageer dan vóór 30 september a.s. We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Marieke Los

Vestigingsplaats

Solliciteer