Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Vakgroephoofd Plant & Dier

Plaatsingsdatum 29-10-2018 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats ROTTERDAM Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 - 0 Salaris Salarisschaal IX
Bij ons zorgen naast de dieren 200 medewerkers, 350 vrijwilligers en vele seizoensmedewerkers voor die bijzondere ontmoeting. De Diergaarde wordt aangestuurd door de Directeur-bestuurder en is verdeeld in drie clusters. Voor het cluster Dier & Plant zoeken wij een enthousiast


                                                                 Vakgroephoofd Plant
                                                                     (38 uur per week)

 

De functie

  • Je bent verantwoordelijk voor het Botanische collectie en boombeheer, de registratie, verzorging, ontwerp, inrichting en onderhoud van beplanting en borders in de gehele Diergaarde (34 ha).
  • Je bent verantwoordelijk voor het personeelsmanagement binnen de vakgroep Plant & Dier, waarbij je jouw team coacht en stimulerend aan stuurt, zorgt voor een goede personeelsplanning, alle beschikbare personeelsinstrumenten toepast en gesprekken voert in het kader van functioneren en ontwikkeling.
  • Je evalueert werkprocessen en procedures, signaleert knelpunten en implementeert oplossingen, initieert en ontwikkelt activiteiten. Aan de hand van managementrapportages leg je verantwoording af, en je adviseert de clustermanager over de inrichting van de vakgroep en verbetering van bestaande systemen en procedures.
  • Je zorgt voor de inkoop en voorraad binnen de vakgroep, bewaakt de prijs en kwaliteit volgens onze inkooprichtlijnen en huurt zo nodig de juiste externe partijen in.
  • Je onderhoudt contact met andere dierentuinen en externe partners binnen jouw specialisme. Je bent aanspreekpunt voor publiekspresentaties.
  • Je levert een concrete bijdrage aan het clusterplan en stuurt en bewaakt de investeringsbegroting van de vakgroep Plant & Dier.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een gepassioneerd Botanicus die de belangrijke rol van de plantenwereld in relatie tot mensen en dieren weet uit te dragen. Je hebt een passende groene HBO‑opleiding afgerond en bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie.

Je kunt coachend en stimulerend leiding geven aan een professioneel team, biedt ruimte voor eigen ontwikkeling en het efficiënt en effectief verrichten van de werkzaamheden.

Je bent pragmatisch, creatief, pro-actief en resultaatgericht. Je kunt goed organiseren, samenwerken, structuur aanbrengen en het overzicht bewaren.

 

Wij bieden
Een uitdagende functie in een unieke en dynamische omgeving. Eerst wordt een jaarcontract aangeboden. De Leisure cao is van toepassing op het dienstverband. De functie is ingedeeld in salarisschaal IX.

Je ontvangt vele medewerkersvoordelen zoals gratis toegang tot onze prachtige dierentuin en de mogelijkheid voordelig toegang te krijgen tot andere dierenparken voor jou en je gezinsleden. Daarnaast ontvang je aantrekkelijke kortingen in onze restaurants en souvenirwinkel.

 

Solliciteren

Wij nodigen je van harte uit om te reageren op deze vacature! Reageer voor 26 november a.s. via deze link. We zien je reactie met belangstelling tegemoet.

 

Een assessment maakt deel uit van de selectie procedure.

 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Mirte Jeltsema

Vestigingsplaats

Solliciteer